banner

Monday, August 08, 2011

AKU MARAH!!! DAN XPUAS ATI TERSANGAT9!!!!!

skang nie aku tgh mrah dgn satu bank di malaysia nie!!!
aku xtau nk slahkan sape skang nie.. same ade bank A atau bank B!!!
ctenye cm nie.. bulan 4 aritu aku withdraw duit RM 3***...
aku bt pengeluaran sbyk 3 kali.. RM 15**, RM 15** dan RM 5**!!
aku bt pengeluaran kat bank A tp aku gune kad ATM bank B!!
xksahla kalu kne potg seringgit pn kn.. sbb aku nk cpt!!
di sbbkn ATM mesin die kat luar, aku xkirela duit yg aku withdraw 2!!
aku trus msuk dlm bank A tersebut dan g kat mesin CDM sbb
aku nk msukkn kat akaun abg aku!!
ble aku dh msukkn dlm CDM, kn die bleh calculate duit 2 kn??
so, jumlah yg aku dpt RM 2*** shj!! xckup RM 8**!!!
aku trus cancel then g kat kaunter trus bt report!!
ok die ckp tgu dn amek mse dlm 2 or 3 week..
ok, fine!! aku tgu2 lgsg xde feedback!!
aku trus bt report kat bank B!! pn die xtau nk bt cm ne..
staff nye ckp mmg dh byk aduan mengenai bank A nie!!
smpai skang aku msih menunggu feedback dri bank A!!!
dh byk kali aku bt report same ade kat centre bank A atau centre bank B!!
aku mmg mrah sgt!! dn xpuas ati sgt9!! sket ati aku nie!!
aku nk DUIT aku!!!! bg aku ckup byk DUIT 2!!
sbb aku org susah, bkn org sng!!!
aku xfhm lgsg cm ne cre dorg bekerje sbnrnye!!
nape still smpai skang dorg xamek port mkslh aku nie!!
aku dh xtau nk bt cm ne lg dh.. sbb bank A ckp, cash taken, cash taken!!
kalu korg ade kat tmpt aku, cm ne korg rse skang???
aku sedih sgt.. aku nk kn gnti rugi, kalu dorg dh mkn duit aku!!!
AKU NK DUIT AKU BALIK!!!!!!

6 comments:

Darling Aween said...

kalo mcm tu ramai kena hati-hati.sbb awn pn slalu kecemasan main hentam je cucuk dari bank mana2 yg ada maps..susah hati mcm ni

Darling Aween said...

kena hati2 lps ni sbb awn slalu main tekan duit je dari bank mana2 pn asalkan ada maps...

buat pedoman dan iktibar kes ni..

u kena follow up slalu tau..

duit kita tuuu

dOdOt_ShyG said...

lpas nie kne ati2 tau.. kre dlu duit yg kuar 2.. sbbnye rini dh mmg urgent nk gune duit time 2, nk xnk terpakse gune bank yg ade maps.. mmg nk kne folow up slalu nie.. kalu sket pn, ttp duit kte kn awen.. bt pedoman dn iktibar tau!! thanks awen..

Darling Aween said...

wah dua komen tu... ehehe

most welcome dear

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ishh..bhaya jgk ni..kn ht2 pas ni

dOdOt_ShyG said...

mmg bhye sgt sue.. lpas nie sue pn kne hati2 tau.. kalu nk kuar duit dgn jumlah yg byk, kne kuar kat bank nye sndri.. jgn gune bank yg pkai meps.. bhye..